Luokittelu pillereitä laihtua - Piperine forte - CAPSIPLEX - BIOPERINE

Katso mitkä valmisteet ovat parhaita markkinoilla

Valmistajan sivu ei toimi!

 • Paikka

  1

  Hinta: 57 euro

  Tilaa nyt

  PIPERINE FORTE

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Korkein piperiinipitoisuus kaikista nykyään markkinoilla olevista valmisteista. Hinta on matala suhteessa tuotteen tehokkuuteen. Annostelu kapselien muodossa tekee tuotteen käyttämisestä kätevää ja vaivatonta. 30 päivän kuluttua käytön aloittamisesta paino oli pudonnut 6 kiloa. Sivuoireita ei havaittu. Kuukauden aikana käytön lopettamiseen jälkeen ei sattunut myöskään jojo-ilmiötä. ponad miesiącu od odstawienia preparatu nie wystąpił też efekt jo-jo. Huomattavan painonpudotuksen lisäksi raati havaitsi selkeän parannuksen yleisessä fyysisessä kunnossa ja keskittymiskyvyn parantumisen. Ehdottomasti tuote numero 1 luokittelussamme.

  Valmistaja:

  Tuotteen sivu:
  Piperine Forte
 • Paikka

  2

  Hinta: 81 euro

  Tilaa nyt

  CAPSIPLEX

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Piperiini on mukana tässä tuotteessa vain apuaineena. Sen pitoisuus on kuitenkin koostetulle valmisteelle varsin korkea. Hinta vastaa tuotteen laatua ja tehokkuutta. Käyttö muistuttaa Piperine Forten käyttöä – vain yksi kapseli, joka on helppo nielaista. Pakkaus on tavanomainen, 30 kapselia, jotka riittävät yhden kuukauden kuuriin. Neljän viikon käytän jälkeen vaaka näytti 3,5 kiloa vähemmän. Ainoa sivuvaikutus oli selkeästi vähentynyt ruokahalu. Kolmen viikon kuluessa kuurin päättymisestä jojo-efektiä ei ollut havaittavissa. Tuote saa vielä ylimääräisen plussan selvästä energiatason nostamisesta.

  Valmistaja:
  Advanced Health Ltd.

 • Paikka

  3

  Hinta: 98 euro

  Tilaa nyt

  BIOPERINE

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Liian kallis hinta suhteessa tuotteen tehokkuuteen. Pakkauksessa on 12 tablettia, mutta kuuri vaatii jopa kahden tabletin ottamista joka päivä. Se tekee tuotteen käyttämisestä vähän hankalaa. Kuukauden käytön seurauksena painoa putosi 2,5 kiloa. Tuotteella oli kuitenkin sivuvaikutuksia ilmavaivojen ja mahanpurujen muodossa. Tuotteen käyttämisen hyvänä puolena voi mainita jojo-efektin puuttumisen. Ylimääräisenä etuna voi myös pitää aineenvaihdunnan nopeutumista.

  Valmistaja:
  Sabinsa Corporation

 • Paikka

  4

  Hinta: 90 euro

  Tilaa nyt

  TURMERIC

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Moniravinteinen valmiste, jonka piperiinipitoisuus on suhteellisen alhainen. Ehdottomasti ylihinnoiteltu. Pakkaus sisältää 60 kapselia, mutta kuuri vaatii kahden kapselin ottamista päivässä, mikä ei ole käyttäjälle eduksi (valmistetta täytyy ottaa liian usein). Valmisteen käytön aikana suositellaan liikuntaa. Tämän ehdon jäätyä täyttymättä vaaka näytti 4 viikon käytön jälkeen vain 2 kiloa vähemmän. Kahden viikon kuluttua kuurin päättymisestä kilot palasivat, eli sattui klassinen jojo-ilmiö. Plussapiste kuitenkin sivuvaikutusten puutteesta.

  Valmistaja:
  Sandhu's

 • Paikka

  5

  Hinta: 58 euro

  Tilaa nyt

  PINKSLIM

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Erilaisista laihtumista edistävistä luontaistuotteista koostuva valmiste. Piperiinipitoisuus on alhaisempi kuin missään muussa testatussa tuotteessa. Pakkaus, joka sisältää 120 kapselia, on edullinen, mutta valitettavasti kapselien vaikutus on varsin mitätön. Kuukauden mittaisen kuurin seurauksena painoa putosi vain 1,5 kiloa. Lisäksi tuotteella oli huolestuttavia sivuvaikutuksia, etenkin vaivoja ruoansulatuskanavassa (pahoinvointia, vatsakipua). Tuotteen etuna voi mainita jojo-efektin puutteen.

  Valmistaja:
  FA Nutrition Pink Slim